Se edullinen seksikauppa netissä!

Fleshlight Girls - Jesse Jane Lotus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 79,00 €

Hinta nyt: 55,30 €

Esittely

Fleshlight Girls - Jesse Jane Lotus

Fleshlight Girls - Jesse Jane Lotus

SALE 18%

Lisää kuvia

  • Fleshlight Girls - Jesse Jane Lotus
  • Fleshlight Girls
  • Jesse Jane

Lisätietoja

Fleshlight Girls - Jesse Jane on valmistettu tarkalleen monelta seksivideolta tutun pornotähti Jesse Janen vaginan kopioksi. Nauti sinäkin Jessen intiimeistä suloista!

Fleshlight keinovagina valmistetaan patentoidusta REAL FEEL SUPERSKIN™ materiaalista, jonka ansiosta tunnet kuinka pehmeä ja samettinen iho ympäröi koko peniksen kun työnnät sen sisään. Fleshlight kehittää lievän alipaineen, joka tuntuu todella hyvältä - se suorastaan imaisee kalun nautintojen tunneliin! Kokeile myös Fleshlightin upottamista lämpimään veteen ennen käyttöä, jolloin saat aidoimman mahdollisimman tunteen. Helppo käyttää ja pitää puhtaana, 100% turvallista materiaalia.

Miljoonat tyytyväiset Fleshlight käyttäjät maailmanlaajuisesti eivät voi olla väärässä! Fleshlightin keinovaginan nimi tulee taskulampun muotoa muistuttavasta pakkauksesta. Sen ansiosta Fleshlight on helppo kuljettaa mukana huomaamattomasti ja se säilyy aina puhtaana & heti valmiina käyttöön! Fleshlight tarjoaa iloja hyvin hoidettuna jopa vuosiksi eteenpäin.

Fleshlightin pituus 25cm, leveys 10cm.(Levein kohta.) ja kanavan sisähalkaisija 2cm (tiukasti puristava, mutta miellyttävän joustava ja venyy tarvittaessa paljonkin!

Huom! Silikonipohjaiset liukuvoiteet eivät sovi käytettäväksi Fleshlightien kanssa. Tyydytä itsesi milloin tahansa ja missä tahansa - hanki oma Fleshlight nyt! Fleshlight on maailman suosituin masturbointiväline! Se on ollut markkinoilla jo yli vuosikymmenen ja se on kokenut monia parannuksia tarjoten aina vaan tyydyttävempiä nautintoja!

Lisätiedot

Allow Preorder Ei

Saatat myös olla kiinnostunut näistä tuotteista

Waterglide Liukuvoide Neutral 150ml

Waterglide Liukuvoide Neutral 150ml

Normaali hinta: 9,95 €

Hinta nyt: 6,90 €

Alkaen: 4,90 €
Fleshlight - Renewing powder säilytyspulveri

Fleshlight - Renewing powder säilytyspulveri

Normaali hinta: 7,95 €

Hinta nyt: 5,57 €

Fleshwash - Fleshlight puhdistusaine 100ml

Fleshwash - Fleshlight puhdistusaine 100ml

Normaali hinta: 9,95 €

Hinta nyt: 6,97 €

Fleshlube liukaste 100ml

Fleshlube liukaste 100ml

Normaali hinta: 12,95 €

Hinta nyt: 9,07 €